Biologische zaden bestellen

Bij Lemmers Zaadhandel kunt u online of in de winkel biologische zaden bestellen. De biologische zaden die u gaat bestellen zijn snel in huis en gegarandeerd in kwaliteit. Vele particulieren met hobbytuinen die zelf groente, fruit en kruiden kweken zijn met onze webshop geholpen omdat het bestellen van biologische zaden zo eenvoudig is. Lemmers is een echt familiebedrijf en bestaat al meer dan 70 jaar!

Na de Tweede Wereldoorlog gingen we in de omgeving van Nijmegen zelf tarwezaden, graszaden en klaverzaden verkopen aan boeren in de omgeving. Ons assortiment groeit mee met de vraag van de klant. Zo is de vraag naar biologische zaden en natuurlijke gewasbeschermingsproducten en biologische aarde voor de moestuin erg gewild. Kijk op de website voor een grote diversiteit biologische zaden om te bestellen zoals:

  • Biologische broccoli
  • Biologische bosui
  • Biologische bieten
  • Biologische andijvie
  • Biologische basilicum
  • Biologische courgette
  • Biologische doperwt


Biologische zaden bestellen


Ook voor graszoden en tuinartikelen kunt u bij Lemmers Zaadhandel terecht.

Biologische zaden bestellen met grote opbrengst

Lemmers Zaadhandel levert biologische zaden en aanverwante producten aan klanten met hobbytuinen. Zaaien is leuk, eenvoudig en bespaart geld. Wij helpen u met biologische zaden die middels speciale veredelingstechnieken een grote opbrengst opleveren!

Meer informatie over plantenveredeling vindt u op Wikipedia: https://nl.wikipedia.org/wiki/Plantenveredeling.

Door het bestellen van biologische zaden bij Lemmers Zaadhandel, smult u van zelfgekweekte groenten en kruiden.

Bestel vandaag online biologische zaden

Uw zaadleverancier Lemmers is een betrouwbare leverancier in biologische zaden en aanverwante tuinproducten. Op de website vindt u meer informatie over onze biologische producten. Wij weten veel van veredelingsrassen, zodat u altijd verzekerd bent van resultaat!

Wilt u meer informatie over onze producten? Heeft u een vraag of op- of aanmerking, bel 0487-591377 of en wij reageren zo spoedig mogelijk.