» Waar vindt u ons?

Lemmers Zaadhandel
Van Heemstraweg 57
6658 KG
Beneden Leeuwen
tel: 0487-591377

KVK Nummer:
10014554

ING Bank:
NL 50 INGB 0650371801

E-mail adres:
info@lemmerszaadhandel.nl


Lemmers Zaadhandel
0487-591 377

Zaden online kopen bij Lemmers Zaadhandel

Zeer breed en gevarieerd assortiment

Zoekt u naar een zadengigant waar u een ruime hoeveel zaden online kunt kopen? Wilt u graag kunnen kiezen uit een zeer breed en gevarieerd assortiment, dan bent u van harte welkom bij Lemmers Zaadhandel. Met hart voor de zaak en kennis van onze producten zijn wij u graag van dienst. Neem daarom nu een kijkje naar ons aanbod in de webwinkel.

Uw zaden kopen doet u online via onze website

Bij Lemmers Zaadhandel vindt u altijd een uitgebreid aanbod aan zaden online voor uw tuin. Van tuinzaden tot graszaden, wij zorgen dat u kiest uit kwalitatieve producten. Naast een online winkel kunt u ook onze winkel in Beneden Leeuwen binnenlopen. Onze producten zijn prima afgestemd voor gebruik door kwaliteitsbewuste hobbytuinders. Bovendien wordt u goed geholpen door onze ervaren medewerkers.

Lemmers Zaadhandel helpt u graag met:

  • Vakkennis en productinformatie;
  • Service, klantvriendelijkheid en veelzijdigheid;
  • Een grote diversiteit aan zaden;
  • Mooie zichtlocatie van de winkel;
  • Een helder overzicht van alle productgroepen.

Neem meteen een kijkje naar ons aanbod!

Aarzel niet en bezoek de webwinkel van Lemmers Zaadhandel voor een compleet overzicht van onze zaden in het online assortiment. Als zadengigant bieden wij altijd de juiste producten voor u aan. Wilt u graag onze winkel bezoeken, controleer dan zeker de openingstijden. Voor vragen neemt u contact op door het contactformulier in te vullen of te bellen met 0487 – 591377.


Interessant? Deel deze pagina