Pireco Bodemschimmels

Pireco Bodemschimmels

Gezond tuinieren en goedgekeurd voor de biologische tuin. De samenstelling bestaat uit specifiek werkende (niet toxische) kruidenconcentraten. Veilig voor mens, dier en milieu. Het heeft een indirect effect bij o.a. Verticillium (verwelkingsziekte), Pythium (kiemplantenziekte en wortelrot), Fusarium (wortelrot) e.d. in de bodem. Het wordt opgenomen door de wortels van de planten en versterkt het afweersysteem. Bodemschimmels worden in hun ontwikkeling geremd. Het gewas zal een gezonde groei te zien geven. 

Bruikbaar voor de siertuin, moestuin en kuipplanten d.m.v. aangieten of bodembehandelijng. Eetbare gewassen kunnen gewoon geconsumeerd worden.

Aangieten: Eerst de aarde oppervlakkig los krabben. 50 ml Pireco oplossen in 2,5 liter water (voor 25m2) en de grond begieten. Hierna na regenen met ruim water (10mm)

Bodembehandeling: 50 ml Pireco oplossen in 2,5 liter water en toedienen in de grond bij de haarwortels van de plant. Maak met een steel gaatjes van ca 15 cm diep. (10 stuks per m2 worteloppervlak). Giet hierna ca 250 ml oplossing en maak de gaatjes weer dicht.

Inhoud:  500 ml

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €10,75


Tags: bestrijdingsmiddelen, pireco, bodemschimmels