Pireco Aardappelziekten

Pireco Aardappelziekten

Aardappelziekteconcentraat bestaat uit specifiek werkende, niet toxische kruidenconcentraten en is veilig voor mens, dier en milieu. Het heeft een indirect effect bij aantastingen van Phytophthora op aardappelen en tomaten. Het middel wordt opgenomen door de bladeren van de plant en versterkt het afweersysteem. Phytopthora wordt in de ontwikkeling geremd en voorkomen. Goedgekeurd voor de biologische tuin.

Het middel is te gebruiken in de groentetuin op aardappelen en tomatenplanten door middel van spuiten over de planten. De aardappelen en tomaten kunnen gewoon geconsumeerd worden. Schudden voor gebruik.

Dosering: 10 ml oplossen in 1 liter water. Bovenzijde en onderzijde van de bladeren van de plant goed raken. Voor een optimale werking zijn droge omstandigheden een vereiste zodat bladopname kan plaats vinden. Belangrijk is bedekt weer waarbij het minimaal 6 uur droog blijft. Bij aardappelen na opkomst als de plant ca 20 cm hoog is de bladeren bespuiten. Herhaal iedere 2 weken tot het einde van het seizoen.

Inhoud:  500 ml

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €17,55


Tags: bestrijdingsmiddelen, pireco, aardappelziekten