Basilicum Kers

Basilicum Kers

Iedereen kent wel de smaak van Basilicum, vooral bekend van de Mediterrane gerechten maar ook veel toegepast in de Thaise en Indonesische keuken. De jonge Basilicum plantjes smaken uitstekend als laatste toevoeging bij verse pasta of noedels en zijn zeer geschikt voor het maken van Pesto.

Gebruiksaanwijzing:

Strooi het zaad in een dun laagje op het zaairooster en spoel dit voorzichtig onder de kraan. Vul de glazen bowl met water tot de onderzijde van het rooster en plaats deze in een ruimte met een kamertemperatuur (20-22 graden). Ververs iedere dag het water. Na 14 dagen kan men de kiemspruiten (die dan 3-4 cm lang zijn) eten. Verlenging met een paar dagen geeft wat meer blad aan de spruit. De kiemspruiten kunnen, zonder hun gezonde eigenschappen te verliezen, ongeveer een week in de koelkast bewaard blijven.

Inhoud:          20 gram

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
  • Beschikbaarheid: Niet op voorraad
  • €2,79


Dit product is tijdelijk niet voorradig, bestellen is op dit moment niet mogelijk.

Tags: Knip en Eet, Thema Series, Basilicum Kers