Wilt u uitstekende kwaliteit meststoffen online bestellen?

Bij Lemmers Zaadhandel kunt u online meststoffen bestellen. U heeft de keuze uit een uitgebreid aanbod van verschillende soorten minerale en organische meststoffen voor uw gazon, haag, moes- of bloementuin. Met de juiste meststoffen zorgt u dat het gras op uw gazon gezond en mooi blijft, evenals de planten in uw groente- of bloementuin.

Wij nodigen u uit op onze website online meststoffen te bestellen. De mest die u bij ons besteld wordt binnen enkele werkdagen bezorgd en meestal voor zaterdag, zodat u in het weekend aan de slag kunt in uw hobbytuin! Het online bestellen van meststoffen is voor veel van onze klanten een gemakkelijke manier evenals het betalen via iDeal.

Bezoek ons ook eens op Facebook: https://www.facebook.com/LemmersZaadhandel/ en bekijk ons nieuws.

Uitgebreide informatie bij online meststoffen bestellen

U vindt in het assortiment van Lemmers Zaadhandel meerdere organische en minerale meststoffen van topmerken Compo, Cultiva, Ecostyle en Florentus. Door gebruik te maken van goede kwaliteit meststoffen blijft uw tuin er stralend uitzien. Het online bestellen is vertrouwd. Bij Lemmers Zaadhandel bent u al meer dan 70 jaar zeker van:

  • Deskundigheid
  • Een uitgebreid en compleet assortiment
  • Bestelling uit voorraad leverbaar
  • Brede kennis en ervaring


Online meststoffen bestellen


Aarzel niet en bestel meststoffen online!

Uw bestelling kunt u op elk moment van de dag aan ons doorgeven online via de webshop. De bezorgservice is uitstekend. Dat betekent dat wij uw bestelling zeer snel versturen. Wacht niet en neem bij vragen contact op via 0487-591377. Komt u liever naar onze winkel Beneden Leeuwen? U vindt de routebeschrijving online. We zien u graag tegemoet.