Pootaardappelen kopen Gelderland

Bij Lemmers Zaadhandel in Gelderland, kunt u pootaardappelen kopen uit eigen koeling. In heel Gelderland leveren wij pootaardappelen met NAK keur (http://www.nak.nl). Als u deze gaat kopen zult u verrast zijn dat die niet of nauwelijks uitlopen. Wij leveren ook aan tuindersverenigingen en depothouders in kleine verpakkingen.

Met keuze uit 24 verschillende soorten aardappelen bezorgen wij gratis in de hele regio. Neemt u contact op voor specifieke vragen over grotere partijen en de diverse rassen. Uit voorraad leveren wij o.a. Frieslander, Annabelle, Lady Christle, Lekkerlander, Sante, Anais, Obama, Victoria en nog veel meer soorten. De beste pootaardappelen kopen in Gelderland?

Kijk op onze website voor het actuele aanbod. Bellen kan ook want Lemmers Zaadhandel groeit mee met de vraag van de klanten, dus wij horen graag van u.

Hoeveel pootaardappelen kopen In Gelderland per 100m2?

Graag adviseert Lemmers Zaadhandel uw bedrijf in Gelderland om de juiste hoeveelheid pootaardappelen te kopen. Afhankelijk van de maat variërend van 25 tot 40, is dat 8 tot 12 kg. In Gelderland hebben wij in de afgelopen decennia een goede naam opgebouwd in de verkoop van pootaardappelen. Onze tips:

  • Bewaar pootaardappelen op een koele, niet donkere, vorst vrije plaats
  • Kies vroege rassen als u vroeger wilt oogsten
  • Pas teeltwisseling toe tegen aardappelmoeheid
  • Gebruik zware bemesting en extra kali gift
  • De beste poottijd is half april
  • Poot in losse grond op ongeveer 6 tot 8 cm
  • Begin met oogsten als de bovenste bladeren afsterven
  • Bewaar aardappelen koel en vorstvrij, het liefst bij 4 graden Celsius

Om spruitvorming te voorkomen, bewaart u enkele uien tussen de aardappelen

Meer tips op Wikipedia: https://nl.wikipedia.org/wiki/Aardappel

Rijke keuze pootaardappelen kopen online

Kies, net als vele landbouwers in Gelderland, voor Lemmers Zaadhandel zodat u altijd verzekerd bent van het kopen van pootaardappelen van hoge kwaliteit. Bestel op de website of bel 0487-591377.