Pootaardappelen kopen online

Bij Lemmers Zaadhandel uit Beneden Leeuwen bij Nijmegen kunt u online pootaardappelen kopen. Dit kwaliteitsproduct kunnen wij garanderen doordat wij pootaardappelen bewaren in onze eigen koeling. Het online kopen van niet of nauwelijks uitgelopen aardappelen is heel eenvoudig. Evenals betalen middels iDeal.

Na ontvangst van uw bestelling heeft u uw product met NAK garantie keur (http://www.nak.nl/aardappelen) zaterdag al in huis. Kijk op onze website (ook voor klein verpakkingen) en maak de keuze uit maar liefst 24 verschillende soorten aardappelen zoals Dore, Annabelle, Frieslander, Lady Christle, Lekkerlander, Sante, Surprise, Obama, Mozart, Victoria en Michelle.

Neem contact op met specifieke vragen over levering van grotere partijen pootaardappelen. Het kopen online kan ook, maar Lemmers Zaadhandel hoort ook graag van u telefonisch. Zo kunnen wij specifiek uw wensen horen en groeien wij nog dagelijks mee met de vraag van onze klanten.


pootaardappelen kopen online


Pootaardappelen online kopen bij ervaren leverancier

Op onze website vindt u vele rassen en hoeveelheden pootaardappelen om online te kopen. Alles afgestemd op uw wensen om vroeg of laat te poten. Onze goede naam hebben wij in de afgelopen decennia opgebouwd omdat we ook praktische tips geven:

  • Gebruik zware bemesting en extra kali gift
  • De beste poottijd is half april
  • Poot in losse grond op ongeveer 6 tot 8 cm
  • Begin met oogsten als de bovenste bladeren afsterven
  • Pas teeltwisseling toe tegen aardappelmoeheid
  • Bewaar aardappelen koel, op een niet donkere en vorstvrije plaats
  • Bewaar enkele uien tussen de aardappelen om spruitvorming te voorkomen


Bestel kwaliteit online

Lemmers Zaadhandel levert kwaliteit, is betrouwbaar en al decennialang actief in de regio. Met het familiebedrijf is al jarenlang ervaring opgedaan in zaden en pootaardappelen waardoor wij u uitgebreid kunnen adviseren. Kijk op de website voor tips of bel 0487-591377. Wij horen graag van u.