Pootaardappelen Nijmegen uit eigen koeling

Bij Lemmers Zaadhandel uit Beneden Leeuwen, nabij Nijmegen, koopt u pootaardappelen uit eigen koeling. Voordeel is dat deze niet uitlopen. Veel tuindersverenigingen en depothouders rondom Nijmegen bestellen pootaardappelen tijdig, omdat wij leveren in kleine verpakkingen en ook gratis thuisbezorgen in Nijmegen.

Met keuze uit 24 verschillende soorten pootaardappelen bezorgen wij gratis in de hele regio. Neemt u contact op voor specifieke vragen over grotere partijen en de diverse rassen. Uit voorraad leveren wij de rassen Frieslander, Annabelle, Lady Christle, Lekkerlander, Sante, Anais, Obama, Victoria en nog veel meer soorten.

Kijk op onze website voor het actuele aanbod. Meer weten over de verschillende rassen? Op Wikipedia https://nl.wikipedia.org/wiki/Aardappel vindt u uitgebreide informatie. Bellen kan ook want Lemmers Zaadhandel groeit mee met de vraag van de klanten, dus wij horen graag van u.

 

In winkel nabij Nijmegen pootaardappelen kopen en aanverwante producten?

Kom langs bij Lemmers Zaadhandel in Beneden Leeuwen bij Nijmegen als u pootaardappelen wil kopen. In Gelderland hebben wij in de afgelopen decennia een goede naam opgebouwd met sterke rassen pootaardappelen die wij indelen in:

  • Biologische rassen
  • Late rassen
  • Middenvroege rassen
  • Plantuien, sjalotten
  • Vroege rassen

Bestel vandaag nog pootaardappelen in Nijmegen bij Lemmers Zaadhandel

Lemmers Zaadhandel is een betrouwbare toeleverancier van pootaardappelen en zaden. Onze voorraad gaat snel, omdat we een betrouwbare leverancier zijn. Klanten in de regio Nijmegen zijn al jarenlang tevreden over de geleverde kwaliteit waardoor wij soms ‘nee’ moeten verkopen. Vandaag bestellen, levert gegarandeerd pootaardappelen voor volgend jaar. Wij zijn ook altijd benieuwd naar mogelijke verbeteringen die u ons meldt, want de klant is koning bij Lemmers Zaadhandel. Graag tot ziens bij ons als toeleverancier van pootaardappelen van hoge kwaliteit. Bestel op de website of bel 0487-591377.