Potgrond Beneden Leeuwen

Voor een ruim assortiment potgrond in Beneden Leeuwen komt u naar Lemmers Zaadhandel. In de winkel in Beneden Leeuwen (Gelderland) vindt u:

  • Potgrond kokos voor aanplanten en oppotten
  • Potgrond langwerkend met langwerkende voeding
  • Potgrond universeel als basis voor groei en bloei

Bij Lemmers Zaadhandel in Beneden Leeuwen kunt u voor potgrond terecht met:

  • Een uitgebreid assortiment;
  • Altijd scherpe prijzen;
  • Professionele hulp bij vragen;
  • Kwaliteit in tuinproducten.


Potgrond Beneden Leeuwen


Op Facebook https://www.facebook.com/LemmersZaadhandel/ krijgt u een indruk van de veelzijdigheid van onze winkel in Beneden Leeuwen. Zo verkopen wij ook tuinzaden, hondenvoer, pootaardappelen, gewasbescherming en meststoffen.

Juiste potgrond voor uw tuin in Beneden Leeuwen

Als u voor uw tuin in Beneden Leeuwen de best passende potgrond zoekt komt u naar Lemmers Zaadhandel. Er is namelijk nogal wat verschil tussen tuinaarde, potgrond en tuinturf. Tuinaarde en potgrond zijn veelal mengsels, terwijl tuinturf een grondstof is met één component. Tuinturf wordt ook toegepast in het samenstellen van potgrond. Andere componenten waaruit potgrond kan bestaan is veen, tuinturf, kalk, meststoffen of veenmosveen. Wilt u meer weten over de voedingsstoffen die u met potgrond aan uw tuin in Beneden Leeuwen wil toevoegen? Kom langs in onze winkel. Ons advies is gratis en de potgrond van hoge kwaliteit en afgestemd op uw wensen.

Kom langs in Beneden Leeuwen voor de beste potgrond

Lemmers Zaadhandel in Beneden Leeuwen is een betrouwbare potgrond leverancier. Klanten in de regio Nijmegen zijn al jarenlang tevreden over onze producten. Wij luisteren naar de klant en stemmen ons advies af. Graag tot ziens in Beneden Leeuwen! Uiteraard kunt u ons ook bereiken via 0487-591377.