Tuinzaden online bestellen?

Bij Lemmers Zaadhandel met de winkel in Beneden Leeuwen (Gelderland) kunt u ook tuinzaden online bestellen. Naast tuinzaden verkopen wij eveneens graszaden en groentezaden.

Ook online kunt u bestellen en kopen, want voor vele particulieren is internet een gemakkelijke manier om kwaliteitszaden te bestellen. Lemmers is een echt familiebedrijf.

Wij hadden 70 jaar geleden niet kunnen bedenken dat het online bestellen van tuinzaden via een website plaatsvindt. Na de Tweede Wereldoorlog gingen we in de omgeving van Nijmegen zelf de boer op. Met tarwezaden, graszaden en klaverzaden die werden verkocht in de omgeving. Na een aantal jaren kwamen daar pootaardappelen bij.

Nog steeds groeit het assortiment mee met de vraag van de klanten. Zo vindt u in de Webshop ook:

  • Gewasbeschermingsproducten
  • Potgrond
  • Meststoffen
  • Groenteplanten
  • Graszaden
  • Tuinartikelen 


Tuinzaden online bestellen


Tuinzaden online bestellen levert veel op!

Lemmers Zaadhandel levert tuinzaden die u ook online kunt bestellen. Maar het is al lang niet meer het hele assortiment. We verkopen, vooral aan particulieren, alle producten en zaden voor hobbytuinen. Zaaien is leuk, makkelijk en bespaart geld. Wij helpen u met F1 hybride tuinzaden. Deze zijn met speciale veredelingstechnieken tot stand gekomen. Ze hebben als voordeel:

  • Grote opbrengst
  • Grote uniformiteit in vorm, kleur en groeisnelheid

Meer informatie over plantenveredeling vindt u op Wikipedia: https://nl.wikipedia.org/wiki/Plantenveredeling.

Met tuinzaden smult u van zelfgekweekte groenten of geniet u van zelf gezaaide bloemen. Lees de zaaitips van Lemmers Zaadhandel op de website en bestel online uw tuinzaden!

Eenvoudig tuinzaden bestellen online

Uw zaadleverancier Lemmer in Gelderland is betrouwbaar in de levering van tuinzaden en andere aanverwante producten. Wij leveren uw producten altijd voor zaterdag, zodat u in het weekend kunt tuinieren. Op de uitgebreide website vindt u meer informatie over onze producten. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken via 0487-591377. Wij weten veel van veredelings-rassen, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit voor uw hobby tuin.