Rucola Kers

Rucola Kers

De jonge blaadjes hebben een heerlijke smaak. Nootachtig met een zweem van peper. Uitsekend te combineren met rouwe ham, romige kaas, gerookte zalm en in salades. ook als garnering bij vlees en pastaschotels. Rucolakers is ijzerrijk en bevat vitaminen A en C.

Gebruiksaanwijzing:

Strooi het zaad in een dun laagje op het zaairooster en spoel dit voorzichtig onder de kraan. Vul de glazen bowl met water tot de onderzijde van het rooster en plaats deze in een ruimte met een normale kamertemperatuur (20-22 graden). Ververs iedere dag het water. Na 6 dagen kan men de kiemspruiten (die dan 3-5 cm lang zijn) eten. Verlenging met een paar dagen geeft wat meer blad aan de spruit. De kiemspruiten kunnen, zonder hun gezonde eigenschappen te verliezen, ongeveer een week in de koelkast bewaard blijven.

Inhoud:          25 gram

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
  • Beschikbaarheid: Niet op voorraad
  • €2,79


Dit product is tijdelijk niet voorradig, bestellen is op dit moment niet mogelijk.

Tags: Knip en Eet, Thema Series, Rucola Kers